Győri Hittudományi Főiskola

Hitünk és életünk Szabadegyetem 8. előadás

A Győri Hittudományi Főiskola „Hitünk és életünk” címmel megrendezett szabadegyetemének utolsó, nyolcadik előadása is sok érdeklődőt vonzott a Szeminárium kápolnájába. A befejező előadást Varga Józsefné Dr. Horváth Mária szakigazgató asszony tartotta, „Aki zarándokol, jó úton van!” címmel. Az előadás előtt Dr. Lukácsi Zoltán rektor is köszöntötte a megjelenteket, és köszönetet mondott azoknak is, akik a tanév folyamán az előadásokat látogatták.

Bővebben: Hitünk és életünk Szabadegyetem 8. előadás

Egyházi intézményekkel írt alá együttműködési megállapodásokat az ELTE Szombathelyen

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) és a szombathelyi egyházi felsőoktatási intézmények együttműködési megállapodásait április 28-án Szombathelyen, a püspöki palota dísztermében írták alá. A Magyar Kurír beszámolója.

Császár István, a Szombathelyi Egyházmegye kormányzója, Mezey Barna, az ELTE rektora, Németh István, az ELTE szombathelyi koordinációs rektorhelyettese, Lukácsi Zoltán, a Győri Hittudományi Főiskola rektora és Németh Norbert egyetemi lelkész, a II. János Pál Katolikus Kollégium és Szakkollégium igazgatója írta alá a megállapodásokat az ELTE, az egyházmegye, a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központja, a II. János Pál Katolikus Kollégium és Szakkollégium, valamint a szombathelyi katolikus egyetemi lelkészség képviseletében. Az aláírókat levélben üdvözölte Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke.

Bővebben: Egyházi intézményekkel írt alá együttműködési megállapodásokat az ELTE Szombathelyen

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2017

gyor kisebb

 

szombathely kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.