Győri Hittudományi Főiskola

Nyílt nap - Szombathely

Az ELTE megérkezett Szombathelyre 2017 tavaszán. Az ELTE Savaria Egyetemi Központ azóta még több lehetőséget és még színesebb együttműködési területet garantál a II. János Pál Katolikus Szakkollégium és a Hittanárképző Főiskola számára, éppen ezért ezen intézmények is szervesen kapcsolódva a szombathelyi Campus nyílt napjához, külön standon népszerűsítették a képzéseiket.

Bővebben: Nyílt nap - Szombathely

„A Szent Család” pályázati felhívás

A Győri Hittudományi Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola közös pályázatot hirdet a „Család éve” kapcsán. „A Szent Család” témában 20-25 000 karakter terjedelmű esszét, vagy 10-15 perc időtartamú kisfilmet, vagy a Szent Család témaköréhez kapcsolódó (kisebb méretű) képzőművészeti alkotást várunk a 15-25 éves egyéni vagy csoportos pályázóktól. A pályamunkák beküldésének határideje: 2018. április 23.

Bővebben: „A Szent Család” pályázati felhívás

Hitünk és életünk Szabadegyetem

A Hitünk és életünk Szabadegyetem keretében Bodó Zoltán magyaróvári plébános „A karácsonyi ünnepkör történeti és teológiai megközelítése” című előadását 2017. december 13-án (szerdán) 18 órakor hallhatják a Győri Hittudományi Főiskola épületében. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Hittan bemutató óra Kapuváron

A Győri Hittudományi Főiskola szervezésében hittan bemutató órára került sor november közepén a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda második osztályában. A Szeresd embertársaidat!  témát  összefoglaló órán a főiskola hittanár szakos hallgatóin kívül  a környékbeli hitoktatók és az iskola pedagógusai közül  többen is részt vettek.

Bővebben: Hittan bemutató óra Kapuváron

Hitünk és életünk 3

November 29-én került sor a Hitünk és életünk szabadegyetem harmadik előadására. Az előadó, dr. Cs. Varga István József Attila-díjas irodalomtörténész az Arany János-évhez kapcsolódóan Arany János szakrális költészetéről beszélt. Ez alkalommal is teljesen megtöltötték a szeminárium kápolnáját az érdeklődők. 

Bővebben: Hitünk és életünk 3

Minden Isten erőterében történik

 A mentorképzés második félévének utolsó alkalmára november 17-én, pénteken, és november 18-án, szombaton került sor a Martineumban. Az élménypedagógiai képzés és a mérés-értékelés tudományában való elmerülés után ezen a hétvégén a mentoridentitással és az eredményes kíséréshez szükséges kommunikációval foglalkoztunk.

Bővebben: Minden Isten erőterében történik

Hitünk és életünk Szabadegyetem

A Hitünk és életünk Szabadegyetem keretében Dr. Cs. Varga István József Attila-díjas irodalomtörténész „…A LÉLEK ÉL: találkozunk!” Arany öröksége és költészetünk szakrális vonulata című előadását 2017. november 29-én (szerdán) 18 órakor hallhatják a Győri Hittudományi Főiskola épületében. 

Szeretettel várunk minden érdeklődő

Beöltözés

November 1-jén, Mindenszentek ünnepén 10 órától püspöki szentmise keretében került sor a Győri Szeminárium kispapjainak beöltözési és avatási szertartására, a Szeminárium kápolnájában. A szentmise főcelebránsa dr. Veres András győri megyéspüspök volt.

Bővebben: Beöltözés

Szünet a tanulmányi osztályon - Szombathely

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában 2017. október 30-tól november 5-ig szünetel a tanulmányi ügyintézés.

A Tanulmányi Osztály november 6-tól lesz elérhető.

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2018

nyilt_nap_2018_kisebb

 

felveteli hirdetmeny szhely 2017 18 kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.