Győri Hittudományi Főiskola

Hitünk és életünk Szabadegyetem

A Hitünk és életünk Szabadegyetem keretében Dr. Kürnyek Róbert teológiai tanár, plébános „Úgy nevelni, mint a szentek – Gyermekek nevelése a szentek pedagógiájával” című előadását 2018. február 21-én (szerdán) 18 órakor hallhatják a Győri Hittudományi Főiskola épületében. 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
szabadegyetem 2 febr

Vendégségben a Széchenyi Egyetem nyílt napján

A Széchenyi Egyetem által szervezett nyílt napon, január 10-én első alkalommal mutatkozott be a Győri Hittudományi Főiskola önálló standdal. A nyílt nap nagyszerű lehetőséget teremtett  arra, hogy az évszázados hagyományokra visszatekintő  Győri Hittudományi Főiskola nappali és levelező tagozatos képzési kínálatáról a több ezer érettségiző fiatal tudomást szerezhessen.

Bővebben: Vendégségben a Széchenyi Egyetem nyílt napján

Hitünk és életünk Szabadegyetem

A Hitünk és életünk Szabadegyetem keretében Dr. Németh Norbert szakigazgató, teológiai tanár „Isten atyai arca. Bibliai apaképek” című előadását 2018. január 17-én (szerdán) 18 órakor hallhatják a Győri Hittudományi Főiskola épületében. 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Hitünk és életünk 4. előadás

December 13-án került sor a Hitünk és életünk szabadegyetem soron következő előadására, melyet Bodó Zoltán magyaróvári plébános, a Győri Hittudományi Főiskola oktatója tartott. Az előadó a karácsonyi ünnepkör teológiai megközelítéséről beszélt. Az előadás bevezetőjében az idő meghatározásáról és jelentőségéről hallhattak rövid összefoglalást az érdeklődők. A régi időktől kezdve a Nap és a Hold járása határozta meg az emberek mindennapjait, és a liturgikus év folyamán felmerülő ünnepnapok is az idő járásához igazodnak.

Bővebben: Hitünk és életünk 4. előadás

Karácsonyváró koncert

Szeretettel hívjuk és várjuk tanárainkat, hallgatóinkat, dolgozóinkat és minden érdeklődőt karácsonyváró hangversenyünkre. A főiskola tanárainak és hallgatóinak koncertje 2017. december 19-én (kedden) 17.00 órakor kezdődik az intézmény kápolnájában.

Nyílt nap - Szombathely

Az ELTE megérkezett Szombathelyre 2017 tavaszán. Az ELTE Savaria Egyetemi Központ azóta még több lehetőséget és még színesebb együttműködési területet garantál a II. János Pál Katolikus Szakkollégium és a Hittanárképző Főiskola számára, éppen ezért ezen intézmények is szervesen kapcsolódva a szombathelyi Campus nyílt napjához, külön standon népszerűsítették a képzéseiket.

Bővebben: Nyílt nap - Szombathely

„A Szent Család” pályázati felhívás

A Győri Hittudományi Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola közös pályázatot hirdet a „Család éve” kapcsán. „A Szent Család” témában 20-25 000 karakter terjedelmű esszét, vagy 10-15 perc időtartamú kisfilmet, vagy a Szent Család témaköréhez kapcsolódó (kisebb méretű) képzőművészeti alkotást várunk a 15-25 éves egyéni vagy csoportos pályázóktól. A pályamunkák beküldésének határideje: 2018. április 23.

Bővebben: „A Szent Család” pályázati felhívás

Hitünk és életünk Szabadegyetem

A Hitünk és életünk Szabadegyetem keretében Bodó Zoltán magyaróvári plébános „A karácsonyi ünnepkör történeti és teológiai megközelítése” című előadását 2017. december 13-án (szerdán) 18 órakor hallhatják a Győri Hittudományi Főiskola épületében. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2018

nyilt_nap_2018_kisebb

 

felveteli hirdetmeny szhely 2017 18 kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.