Brenner János Hittudományi Főiskola

Nyílt nap a szemináriumban 2019. február 23-án

A Brenner János Papnevelő Intézet szeretettel hívja és várja a papi hivatás iránt érdeklődőket február 23-án 9.00 órára.

A 14 óráig tartó nyílt napon a papi hivatás iránt érdeklődők személyesen megismerhetik a szeminárium és a kispapok életét. Lesz lehetőség tanúságtétel meghallgatására, közös imádságra, szentmisén való részvételre. A találkozó a Nagyboldogasszony-székesegyházban Mária-köszöntővel zárul. A programra internetes űrlapon keresztül lehet regisztrálni február 20-ig. 

Dalos lélekkel – A GyHF Egyházzenei Tanszéke tartott hangversenyt

December 17-én karácsonyváró hangversenyt adtak a Győri Hittudományi Főiskola Egyházzenei Tanszékének oktatói és hallgatói az intézmény kápolnájában.

Az est meglepetése volt a kisiskolás Németh Léna előadása, aki édesanyját, Németh Gyulánét szokta elkísérni az Egyházzenei Tanszék óráira. Léna nemcsak jelen volt, hanem lelkesen tanult is a főiskolai szemináriumokon: ezt bizonyította zongorajátékával és énektudásával.

Bővebben: Dalos lélekkel – A GyHF Egyházzenei Tanszéke tartott hangversenyt

Karácsonyváró koncert

Szeretettel hívjuk és várjuk tanárainkat, hallgatóinkat, dolgozóinkat és minden érdeklődőt karácsonyváró hangversenyünkre. A főiskola tanárainak és hallgatóinak koncertje 2018. december 17-én (hétfőn) 18 órakor kezdődik az intézmény kápolnájában.

Másodéves papnövendékeink beöltözése

  1. november 24-én került sor kilenc másodéves papnövendékünk beöltözésére: Bodorkós Áron (Szombathely), Gulyás Vilmos (Győr), Hencz Márton (Győr), Kelemen Dávid (Győr), Kirchknopf Gergely (Szombathely), Palatinus Kristóf (Győr), Szántó Adrián (Szombathely), Tillinger Zoltán István (Szombathely), Vigh Balázs Zsolt (Szombathely).

Bővebben: Másodéves papnövendékeink beöltözése

Beöltözés

A Győri és a Szombathelyi egyházmegyék kispapjai 2018. november 24-én, szombaton a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban a 10.00 órakor kezdődő szentmisében ünnepélyesen magukra öltik a reverendát.

A főcelebráns: Dr. Veres András győri megyéspüspök lesz.

Bővebben: Beöltözés

KEHOP

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2019

nyilt_nap_2019_kisebb

 

felveteli hirdetmeny szhely 2017 18 kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.