Győri Hittudományi Főiskola

„A Szent Család” pályázati felhívás

A Győri Hittudományi Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola közös pályázatot hirdet a „Család éve” kapcsán. „A Szent Család” témában 20-25 000 karakter terjedelmű esszét, vagy 10-15 perc időtartamú kisfilmet, vagy a Szent Család témaköréhez kapcsolódó (kisebb méretű) képzőművészeti alkotást várunk a 15-25 éves egyéni vagy csoportos pályázóktól. A pályamunkák beküldésének határideje: 2018. április 23.

A pályázat címe: „A Szent Család”

A Pályaművek mutassanak be olyan egyházközséget, szervezetet vagy szociális intézményt, amelyek a Szent Család értékrendjét tartják fontosnak, annak szellemében munkálkodnak. Esetleg dolgozzák fel a Szent Család tiszteletének és ünnepének kialakulását, mutassanak be egyházi és egyéb dokumentumokat, prédikációkat, szépirodalmi alkotásokat a témával kapcsolatban.

A pályázatra a fent megjelölt témában lehet beküldeni 20-25 000 karakter terjedelmű esszét, vagy 10-15 perc időtartamú kisfilmet, vagy a Szent Család témaköréhez kapcsolódó (kisebb méretű) képzőművészeti alkotást(ezeknek első körben a fotóit kérjük beküldeni).Pályázók köre: 15-25 éves fiatalok pályázhatnak egyénileg vagy csoportosan.

A pályamunkák beküldésének határideje: 2018. április 23.

A pályamunkákat jeligével ellátva, e-mail csatolmányaként kell beküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és másolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A levélben kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail, telefon és postai elérhetőségét.

A pályamunkákat az Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Győri Hittudományi Főiskola közös bizottsága bírálja el, és a két intézmény együttesen díjazza.
1. díj összege 100. 000 Ft
2. díj összege 50. 000 Ft
3. díj összege 30. 000 Ft

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2018. május 8.

 

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2018

nyilt_nap_2018_kisebb

 

felveteli hirdetmeny szhely 2017 18 kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.