Győri Hittudományi Főiskola

Hittanár-nevelőtanár

Hittanár-nevelőtanár képzésünket azoknak ajánljuk, akik korábbi hitéleti vagy egyéb képzettségüket tökéletesítve kívánnak bekapcsolódni az iskolai és plébániai oktatás változó világába, illetve az ifjúságnevelő munkába.

A hittanár-nevelőtanár képzés a katekéta-lelkipásztori munkatárs alapszak, vagy a korábbi főiskolai hittanár szak MA szintű folytatását jelenti, illetve bármilyen főiskolai/egyetemi végzettségre építhető.

A hittanár-nevelőtanár mesterképzés olyan pedagógusok képzésére irányul, akik az állami és egyházjogi előírások megtartásával kompetens módon kapcsolódnak be az iskolai hitoktatásba a kezdetektől az érettségiig, illetve általános pedagógus diplomához kötött feladatokat láthatnak el.

A képzés időtartama 4 félév. A képzés a teológiai ismeretek elmélyítése mellett a hallgatók pedagógiai ismereteinek és gyakorlati készségeinek fejlesztésére irányul.

Főiskolánk két képzési helyen folytat hittanár-nevelőtanár mesterképzést: Győrben, illetve Szombathelyen. A képzést Főiskolánk a 2016/17. tanévben indítja utoljára.

A képzés Győrben és Szombathelyen nappali és levelező munkarendben is működik.

Képzés tantervei (10, 5, 4, 2 féléves tantervek)

A tantervek az adott félévtől hatályosak felmenő rendszerben.

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2018

nyilt_nap_2018_kisebb

 

felveteli hirdetmeny szhely 2017 18 kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.